DCBB

15/12/2019

DCBB  is een 3egeneratie bosexploitatiebedrijf, waardoor er in het totaal meer dan 50 jaar  kennis en knowhow in het familiebedrijf aanwezig is. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in bosontginning en in de verhandeling van boomstammen.

Bedrijven in zowel binnen-als buitenland kunnen er terecht voor de aankoop van stamhout in verschillende houtsoorten, hoofdzakelijk hard en zacht loofhout.

Bosontginning De Clercq-Bourdeaud'hui

PROBLEEMSTELLING :

DCBB heeft geen eigen marketeer en door de enorme workload die komt kijken bij de bouw en de verhuis van hun nieuwe kantoren, heeft Isabel De Clercq geen tijd om de nodige marketingactiviteiten uit voeren. Daarom laat DCBB zich  assisteren door Marketing Link voor het professioneel aanpakken bij het op kaart zetten van hun activiteiten naar de huidige klanten en naar de exportlanden waaronder Egypte, China en Vietnam.

AANPAK :

Na een grondige marketinganalyse werd een analyserapport opgesteld, waarbij het onderscheidend vermogen en de strategie bepaald werden. Nadien werden de doelstellingen vastgelegd en in functie daarvan werd een marketingactieplan opgesteld dat in volgorde van prioriteiten door Marketing Link gecoördineerd werd.

RESULTAAT :

Fase 1 van het actieplan werd uitgevoerd met als streefdatum de opening van de nieuwe kantoren.

Fotografie

De beeldtaal van DCBB straalt hun savoir-faire en hun professionalisme  uit waardoor het duidelijk is dat hout écht hun vak is. Het is een mix van eigen personeel, eigen materiaal en eigen transport.

bedrijfsvideo in 3 talen (NL/FR/ENG)

DCBB bosontginning

Nieuwe website

DCBB website

Heeft uw bedrijf niet de juiste marketingexpertise in huis ?
Kan u assistentie gebruiken bij uw marketingactiviteiten ?  


Contacteer vandaag nog Marketing Link

OVERIGE CASES

De laatste marketingtip over Google Mijn Bedrijf al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup