Sandrine Bostyn

31/03/2021

Sandrine Bostyn is een business coach met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld, waarvan 10 jaar als CFO. Ze helpt executives, managers, getalenteerde medewerkers en ondernemers om de beste versie van zichzelf te worden en energie te halen uit de connectie tussen hun job en hun persoonlijke waarden en identiteit.

PROBLEEMSTELLING :

Sandrine Bostyn heeft een jarenlange carrière als CFO in verschillende toonaangevende bedrijven, maar geen knowhow en ervaring om haar zelfstandige activiteit op een gestructureerde en gefaseerde manier op punt te zetten op marketingvlak.

Aanpak :

Eerst werd een marketinganalyse uitgevoerd om samen de doelstellingen, de strategie en de positionering van Sandrine Bostyn te bepalen. Nadien werd een gedetailleerd actieplan opgesteld, dat uitgewerkt werd in volgorde van prioriteit.

Aangezien Sandrine weinig ervaring had op marketingvlak, werd de assistentie van Marketing Link ingeroepen voor het uitrollen en het opvolgen van het actieplan.

Resultaat :

Totale branding : logo, huisstijl, fotografie, website inclusief SEO copywriting
Met de samenwerking van twoimpress.

logo/huisstijl

Voor de huisstijl werd gekozen voor een moderne en strakke look. De kleuren moesten klasse en professionalisme uitstralen, waardoor er met een neutraal business gerelateerd kleur en een accentkleur gewerkt werd.

Negatief logo

Positief logo

Fotografie 

Voor de fotografie lag de focus op de uitstraling van een warme, stijlvolle zakenvrouw, waarbij het humane een belangrijke rol speelt.

Nieuwe website

Business Coach Sandrine Bostyn - Marketing Link

U wenst een bedrijf te starten.
Heeft u nood aan een positionering maar weet u niet hoe eraan te beginnen?
Kan u assistentie gebruiken bij uw branding?   


Contacteer vandaag nog Marketing Link

OVERIGE CASES

De laatste marketingtip over Marketingstrategie al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup