Starconstruct

15/06/2020

Starconstruct is gespecialiseerd in glasgeveloplossingen voor bedrijfs-en openbare gebouwen. De sterktes van Starconstruct zijn  complex glasstudiewerk en glasdikteberekeningen. Daarnaast doen zij ook glasopmetingen, glasopleidingen, glasmontages en glasexpertises.

Architecten, glasgevelbouwers, aannemers en studiebureaus kunnen er bij Starconstruct terecht voor al hun architecturale vragen en glasprojecten.

Starconstruct kan bogen op tal van mooie referenties, zowel in binnen-als buitenland, die gebaseerd zijn op hun savoir-faire en ervaring in de glassector.

PROBLEEMSTELLING :

De prachtrealisaties komen niet voldoende tot hun recht, noch in de website, noch in de andere marketingtools. Dit is grotendeels te wijten aan een gebrek aan tijd, marketingkennis en beperkte marketingmiddelen.

UITDAGING :

  • internationale groei
  • aanpak verschaling op een gestructureerde manier

SITUATIE VOOR:

Logo + Baseline

Website

AANPAK :

Na het uitvoeren van een marketinganalyse werd een analyserapport met een bijbehorend actieplan opgesteld gebaseerd op de pijnpunten. De ganse coördinatie van het voorgesteld actieplan werd ook toevertrouwd aan Marketing Link.

RESULTAAT NA :

Er werd gekozen voor een totale make-over van positionering, logo en huisstijl. Zo werd ook de baseline aangepast, zodat onmiddellijk duidelijk wordt gemaakt waarvoor de dienstverlening van Starconstruct staat.

Restyling logo/baseline

Logo

Embleem

Baseline

Kleuren

Uniforme huisstijl vastgelegd in EEN huisstijlgids

Fotografie

Voor de fotografie wordt gekozen voor heldere architecturale beelden die het glas op een duidelijke manier in beeld brengen. De voorkeur gaat naar beelden waar mensen in beeld zijn. Hierdoor komt het glas tot leven. Mooie details geven het maatwerk van Starconstruct op een stijlvolle en architecturale wijze weer.

Nieuwe website

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe positionering ?
Kan u marketingbegeleiding gebruiken bij uw rebranding?   


Contacteer vandaag nog Marketing Link

OVERIGE CASES

De laatste marketingtip over Google Mijn Bedrijf al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup