Online marketing specialist

Marketing Link, een online marketing specialist die  met u meedenkt

Ondernemen is teamwork!

Het aantal mensen dat vandaag online opzoekingen doet, neemt met de dag toe. Een online zichtbaarheid is dan ook een absolute must. Vandaag is het meer dan ooit belangrijk u te omringen door specialisten. U beschikt over heel wat specifieke vakkennis en u doet ongetwijfeld een beroep op externe adviseurs zoals een boekhouder, een advocaat, een sociaal secretariaat,… om u bij uw beleidsvoering te adviseren. Doet u ook al beroep op een externe onafhankelijke online marketing specialist ?

Heeft u geen eigen marketeer of marketingafdeling ?

U vergelijkt Marketing Link  best  met een dirigent die eerst de juiste instrumenten (online specialisten) selecteert,  een aantrekkelijk muzikaal ensemble samenstelt (marketingactieplan) en vervolgens ook de verschillende orkestleden (externe professionals zoals, grafische  ontwerper, webdesigner,  SEO copywriter, SEA specialist…) aanstuurt tijdens het optreden.

The missing link…

Online marketing is veelomvattend en vraagt veel expertises, zoals , branding, website, sociale media, ranking in zoekmachines, email marketing, SEO en SEA, online advertenties,… Welk bedrijf heeft al deze expertises in huis ?

Online marketing specialist Marketing Link, werkt met verschillende gespecialiseerde externe partners om de beste marketingtactieken te implementeren om uw bedrijf online te laten groeien. Dit gebeurt altijd eerst volgens een vaste werkwijze. Bovendien denkt Marketing Link niet enkel in termen van ‘doen’ (marketing tools), maar denkt ook analytisch, in termen van resultaten.

U vergelijkt Marketing Link best met een dirigent die eerst de juiste professionals zoals reclamebureau, grafische ontwerper, webdesigner selecteert en aanstuurt om tot het juiste resultaat te komen.

Voor kleine én grote bedrijven

Marketing Link heeft meer dan 25 jaar ervaring op zak en werkte zowel in vast dienstverband als op zelfstandige basis voor kleine en grote bedrijven van kmo’s tot multinationals. Daardoor kan Marketing Link zich perfect inleven in de gebruiken en behoeftes van elk type bedrijf.

Door de jaren heen heeft Marketing Link het marketinglandschap zien veranderen van offline naar online marketing, waardoor een specialisatie in online marketing onvermijdelijk was.

Grote bedrijven huren Marketing Link vooral in op projectbasis om prestaties van verschillende externe marketing partners te coördineren.
Kmo’s zijn vooral gewonnen voor de totaaloplossingen waarbij online marketing advies en coaching met praktische implementatie gecombineerd worden.

Waarom online marketing specialist Marketing Link inhuren

  • volledig onafhankelijk, eerlijk en onpartijdig advies
  • 1 aanspreekpunt met een breed freelancers netwerk
  • (ver)duidelijke(nde) taal en transparante afspraken
  • flexibele service op projectbasis of op lange termijn
  • resultaatgerichte aanpak waarbij ROI centraal staat
  • multidisciplinaire marketing expertise bij 1 partner
  • budgetvriendelijk alternatief voor vaste aanwerving
  • vertrouwenspersoon en discrete onderhandelingen
  • proactieve stijl van een partner die met u meedenkt
  • sterke commerciële vaardigheden voor de beste deal

Hoe interessant is Marketing Link voor u ?

Even vrijblijvend kennis maken om te ontdekken wat Marketing Link
voor uw online marketingstrategie kan betekenen ?
U heeft niets te verliezen en heel wat te winnen !
WANNEER SPREKEN WE AF ?

De laatste marketingtip over Google Mijn Bedrijf al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup