Françoise Cornette

Marketing Link ? Dat is Françoise Cornette

Het verhaal en de kracht van Françoise

Ik werkte al geruime tijd in vast dienstverband voor ik de grote sprong naar een zelfstandig statuut waagde. Door de afnemende werkzekerheid door herstructureringen, faillissementen en een algemene besparingspolitiek bij bedrijven, wist ik dat het tijd was voor verandering. Ik begon een eigen netwerk uit te bouwen en startte niet veel later in 2010 als fulltime zelfstandige.

Net daar ligt de kracht van Marketing Link

Ik heb ervaring als werknemer in grote bedrijven, maar ook als zelfstandige ondernemer. Daardoor weet ik perfect wat er aan beide kanten van de bedrijfswereld leeft. Als zaakvoerder van mijn eigen kmo, kan ik me als geen ander inleven in de denkwereld van zelfstandige ondernemers. Ik herken heel snel de typische kmo uitdagingen, pijnpunten en opportuniteiten  en kan inventief omgaan met kleine budgetten.

Klinkt bekend?

Eén van de grootste uitdagingen voor ondernemers is de snelle technologische evolutie. Het Internet en de manier van zaken doen, verandert zo snel dat veel kmo’s worstelen met de marketing ‘van vandaag’. Zeker digitale marketing is voor velen onder hen nog steeds onbekend terrein, terwijl zich net daar gigantische opportuniteiten voordoen.

Wie is Françoise Cornette ?

Ik ben sociaal geëngageerd, hou van reizen en netwerken. Daarnaast ben ik een grote natuurliefhebber en  sportief. Fietsen en wandelen kunnen mij vaak bekoren om even stoom af te laten of gewoon te herbronnen.

Wat Françoise Cornette voor u kan betekenen?

Als extern marketing adviseur, coach, klankbord of freelance marketeer wil Marketing Link de ontbrekende schakel vormen tussen u, uw medewerkers, uw externe partners, gespecialiseerde marketing professionals en uw (toekomstige) klanten.

De combinatie gedrevenheid, organisatietalent, commerciële vaardigheden, inlevingsvermogen en proactiviteit, aangevuld met meer dan 25 jaar marketing ervaring is moeilijk te vinden op de hedendaagse arbeidsmarkt. En zo toch, dan is die witte raaf meestal onbetaalbaar voor kmo’s en middelgrote bedrijven. Een generalist is dan vaak de beste keuze, maar als er specifieke en gespecialiseerde kennis nodig is, schiet diens kennis vaak te kort.

Marketing Link reikt ondernemers, kmo’s en middelgrote bedrijven een eenvoudig en betaalbaar alternatief aan.

  • flexibele samenwerkingsmogelijkheden zonder personeelsrisico’s
  • betaalbare tarieven, modulaire service en kostenbesparende visie
  • breed netwerk marketingspecialisten
  • 1 coördinator die alle to do’s en prestaties documenteert en opvolgt
  • relevante tips gebaseerd op eigen praktijkervaring
  • gespecialiseerd in online marketing

Of het “klikt”?
De beste manier om na te gaan of Françoise Cornette een perfecte match is voor uw bedrijf, blijft een persoonlijke ontmoeting.
INEENS AFSPREKEN?

De laatste marketingtip over Google Mijn Bedrijf al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup