Françoise Cornette

Marketing Link? Dat is Françoise Cornette

Het verhaal en de kracht van FC

Fançoise Cornette werkte al geruime tijd in vast dienstverband voor ze de grote sprong naar een zelfstandig statuut waagde. De afnemende werkzekerheid door herstructureringen, faillissementen en een algemene besparingspolitiek bij bedrijven, deed haar besluiten dat het tijd was voor verandering. Ze begon een eigen netwerk uit te bouwen en startte niet veel later in 2010 als fulltime zelfstandige.

Net daar ligt de kracht van Marketing Link.
Françoise Cornette heeft ervaring als werknemer in grote bedrijven, maar ook als zelfstandige ondernemer. Daardoor weet ze perfect wat er aan beide kanten van de bedrijfswereld leeft. Als zaakvoerder van haar eigen kmo, kan Françoise zich ook als geen ander inleven in de denkwereld van zelfstandige ondernemers. Ze herkent de typische kmo uitdagingen, pijnpunten en opportuniteiten meteen en ze weet inventief om te gaan met kleine budgetten.

Klinkt bekend?

Eén van de grootste uitdagingen voor ondernemers blijkt de snelle technologische evolutie. Het Internet en de manier van zaken doen, verandert zo snel dat veel kmo’s worstelen met de marketing ‘van vandaag’. Zeker digitale marketing is voor velen onder hen nog steeds onbekend terrein, terwijl zich net daar gigantische opportuniteiten voordoen.

Wat Françoise Cornette voor u kan betekenen?

Als extern marketing adviseur, coach, klankbord of freelance marketeer wil Marketing Link de ontbrekende schakel vormen tussen u, uw medewerkers, uw externe partners, gespecialiseerde marketing professionals en uw (toekomstige) klanten.

De combinatie gedrevenheid, organisatietalent, commerciële vaardigheden, inlevingsvermogen en proactiviteit, aangevuld met meer dan 25 jaar marketing ervaring is moeilijk te vinden op de hedendaagse arbeidsmarkt. En zo toch, dan is die witte raaf meestal onbetaalbaar voor kmo’s en middelgrote bedrijven. Een generalist is dan vaak de beste keuze, maar als er specifieke en gespecialiseerde kennis nodig is, schiet diens kennis vaak te kort.

Marketing Link reikt ondernemers, kmo’s en middelgrote bedrijven een eenvoudig en betaalbaar alternatief aan.

  • flexibele samenwerkingsmogelijkheden zonder personeelsrisico’s
  • betaalbare tarieven, modulaire service en kostenbesparende visie
  • breed netwerk van uiterst gespecialiseerde marketingspecialisten
  • 1 coördinator die alle to do’s en prestaties documenteert en opvolgt
  • relevante tips gebaseerd op eigen praktijkervaring

Of het “klikt”?
Het woord is natuurlijk gewillig, maar de daad bij het woord voegen…
De beste manier om na te gaan of Françoise Cornette een perfecte match is voor uw bedrijf, blijft een persoonlijke ontmoeting.
INEENS AFSPREKEN?