Geen reclamebureau

Geen reclamebureau, maar een marketingbureau dat proactief met u meedenkt

Ondernemen is teamwork!

U beschikt over heel wat specifieke vakkennis, maar u zal zich ongetwijfeld ook wel omringen met externe adviseurs zoals een boekhouder, een advocaat, een sociaal secretariaat,… om u bij uw beleidsvoering te adviseren. Doet u ook al beroep op een extern reclamebureau of bent u nog op zoek naar een onafhankelijke en onpartijdige marketing adviseur ?

The missing link…

De service van een traditioneel reclamebureau en die van een marketingbureau zoals Marketing Link is niet te vergelijken. Heel wat ondernemers vertrouwen op een reclamebureau voor eenmalige opdrachten zoals het ontwerpen van folders of het bouwen van een website. Helaas krijgen die ondernemers daar zelden een vaste contactpersoon toegewezen die verder kijkt dan de huidige opdracht.

Een reclamebureau zal doorgaans niet de globale marketing vanuit verschillende standpunten bekijken en adviezen formuleren voor optimalisatie zoals Marketing Link dat doet. Dat loont nochtans de moeite, want een complete marketinganalyse kan verrassende inzichten en opportuniteiten aan het licht brengen om uw offline en online zichtbaarheid (en dus ook uw omzet) te vergroten!

U vergelijkt Marketing Link  best  met een dirigent die eerst de juiste instrumenten selecteert,  een aantrekkelijk muzikaal ensemble samenstelt (het marketingactieplan) en vervolgens ook de verschillende orkestleden (externe professionals zoals reclamebureau, grafische  ontwerper, webdesigner) aanstuurt tijdens het optreden.

Voor kleine én grote bedrijven

Marketing Link heeft meer dan 25 jaar ervaring op zak en werkte zowel in vast dienstverband als op zelfstandige basis voor kleine en grote bedrijven van kmo’s tot multinationals. Daardoor kan Marketing Link zich perfect inleven in de gebruiken en behoeftes van elk type bedrijf.

Grote bedrijven huren Marketing Link vooral in op projectbasis om prestaties van verschillende externe marketing partners te coördineren. Kmo’s zijn vooral gewonnen voor de totaaloplossingen waarbij advies en coaching met praktische implementatie gecombineerd worden.

U kiest voor

  • volledig onafhankelijk, eerlijk en onpartijdig advies
  • 1 aanspreekpunt met een breed freelancers netwerk
  • (ver)duidelijke(nde) taal en transparante afspraken
  • flexibele service op projectbasis of op lange termijn
  • resultaatgerichte aanpak waarbij ROI centraal staat
  • multidisciplinaire marketing expertise bij 1 partner
  • budgetvriendelijk alternatief voor vaste aanwerving
  • vertrouwenspersoon en discrete onderhandelingen
  • proactieve stijl van een partner die met u meedenkt
  • sterke commerciële vaardigheden voor de beste deal

Ook úw missing link ?

Wat Marketing Link voor u kan betekenen en welke meerwaarde mogelijk is? Dat ontdekt u tijdens een vrijblijvende kennismaking.
METEEN EEN DATUM PRIKKEN ?