• Uitwerkingen
  Strategie & analyse
  Branding
  Webontwikkeling
  Online marketing
  Marketing Management
 • Jaar
  2021

Ayuryoga


Ayuryoga is een Ayurveda wellnesshotel en eventlocatie in een authentiek Frans klooster gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen en van de Ronde Van Vlaanderen.

U kan er terecht voor diverse ayurvedische massages, lichaamsbehandelingen of yoga sessies. Nadien kan u zich lekker ontspannen in de spa & sauna en laten verleiden door gezonde dranken en lekkere vegetarische gerechtjes in het vegetarisch restaurant die de volledige ontspanning en intens genieten afmaken.

Luxe wellnessarrangementen voor zowel mannen als vrouwen, inclusief massages en behandelingen behoren ook tot het aanbod en maken van uw verblijf een unieke beleving.

Ayuryoga

Probleemstellling

In 2007 ging Ayuryoga van start met het geven van massages en reinigingskuren volgens de Indische traditionele geneeskunde Ayurveda in Wortegem-Petegem. Deze activiteiten breiden ze vandaag uit met de opening van hun gloednieuw viersterren Ayurveda wellnesshotel met 5 kamers. Daarnaast kan men er gezellig eten in hun vegetarisch restaurant en kan men er events organiseren, zowel privé als zakelijk, op een ongeziene locatie.

Ayuryoga kon hulp gebruiken bij hun marketingstrategie en bij het lanceren van hun gloednieuwe locatie.

Uitdaging:

Naambekendheid zowel regionaal als nationaal

Toonaangevende speler worden op het vlak van Ayurvedische behandelingen,  massages, spa & sauna en vegetarisch restaurant zowel in België als de  buurlanden

Internationale naambekendheid als ayurvedisch wellnesscentrum

Situatie voorheen

Aanpak

Er werd een marketinganalyse uitgevoerd en er werd een analyserapport met een bijbehorend actieplan opgesteld gebaseerd op de pijnpunten. De coördinatie van het voorgesteld actieplan gebeurt door Marketing Link.

Resultaat na oplevering

Restyling logo & baseline

Restyling logo & baseline

Baseline : Ayurveda Wellnesshotel

Er werd gekozen om een baseline aan het logo toe te voegen omdat de naam Ayuryoga teveel de associatie legt met ‘yoga’. De baseline moet meteen verduidelijken waarvoor Ayuryoga staat.

Huisstijl :  twoimpress.be

FOTOGRAFIE

De beeldtaal van Ayuryoga is rustgevend, stijlvol en menselijk. Het is enerzijds een mix van stijlvolle interieurbeelden om de authenticiteit van dit gerestaureerd Frans klooster, dat ooit nog dienst deed als weeshuis en dancing (Barbas), weer te geven. Hoge muren, glasramen en wanden met terre du sud technieken spreken tot de verbeelding.

Anderzijds wordt het menselijke aspect benadrukt. Mensen gaan naar Ayuryoga voor een totaalbeleving  (eten, slapen, ontstressen, behandelen) in een rustgevende en serene sfeer.

Fotografie :  Studio4.be

NIEUWE WEBSITE

Website

Heeft ook uw bedrijf nood aan een nieuwe positionering. Kan u assistentie gebruiken bij uw rebranding?

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024