• Uitwerkingen
    Strategie & analyse
    Webontwikkeling
    Online marketing
  • Jaar
    2019

DCBB


DCBB is een 3egeneratie bosexploitatiebedrijf, waardoor er in het totaal meer dan 50 jaar kennis en knowhow in het familiebedrijf aanwezig is. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in bosontginning en in de verhandeling van boomstammen.

Bedrijven in zowel binnen-als buitenland kunnen er terecht voor de aankoop van stamhout in verschillende houtsoorten, hoofdzakelijk hard en zacht loofhout.

DCBB

Probleemstellling

DCBB heeft geen eigen marketeer en door de enorme workload die komt kijken bij de bouw en de verhuis van hun nieuwe kantoren, heeft Isabel De Clercq geen tijd om de nodige marketingactiviteiten uit voeren. Daarom laat DCBB zich assisteren door Marketing Link voor het professioneel aanpakken bij het op kaart zetten van hun activiteiten naar de huidige klanten en naar de exportlanden waaronder Egypte, China en Vietnam.

Aanpak

Na een grondige marketinganalyse werd een analyserapport opgesteld, waarbij het onderscheidend vermogen en de strategie bepaald werden. Nadien werden de doelstellingen vastgelegd en in functie daarvan werd een marketingactieplan opgesteld dat in volgorde van prioriteiten door Marketing Link gecoördineerd werd.

Resultaat na oplevering

Fotografie

De beeldtaal van DCBB straalt hun savoir-faire en hun professionalisme  uit waardoor het duidelijk is dat hout écht hun vak is. Het is een mix van eigen personeel, eigen materiaal en eigen transport.

Video

Website DCBB

Website

Website DCBB

Heeft ook uw bedrijf nood aan een nieuwe positionering. Kan u assistentie gebruiken bij uw rebranding?

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024