• Uitwerkingen
  Strategie & analyse
  Branding
  Webontwikkeling
  Online marketing
 • Jaar
  2021

Sandrine Bostyn


Sandrine Bostyn is een business coach met meer dan 25 jaar ervaring in de bedrijfswereld, waarvan 10 jaar als CFO. Ze helpt executives, managers, getalenteerde medewerkers en ondernemers om de beste versie van zichzelf te worden en energie te halen uit de connectie tussen hun job en hun persoonlijke waarden en identiteit.

Sandrine Bostyn

Probleemstellling

Sandrine Bostyn heeft een jarenlange carrière als CFO in verschillende toonaangevende bedrijven, maar geen knowhow en ervaring om haar zelfstandige activiteit op een gestructureerde en gefaseerde manier op punt te zetten op marketingvlak.

Aanpak

Eerst werd een marketinganalyse uitgevoerd om samen de doelstellingen, de strategie en de positionering van Sandrine Bostyn te bepalen. Nadien werd een gedetailleerd actieplan opgesteld, dat uitgewerkt werd in volgorde van prioriteit.

Aangezien Sandrine weinig ervaring had op marketingvlak, werd de assistentie van Marketing Link ingeroepen voor het uitrollen en het opvolgen van het actieplan.

Resultaat

Totale branding : logo, huisstijl, fotografie, website inclusief SEO copywriting met de samenwerking van twoimpress.

Logo & Huisstijl

Voor de huisstijl werd gekozen voor een moderne en strakke look. De kleuren moesten klasse en professionalisme uitstralen, waardoor er met een neutraal business gerelateerd kleur en een accentkleur gewerkt werd.

logo

Fotografie

Voor de fotografie lag de focus op de uitstraling van een warme, stijlvolle zakenvrouw, waarbij het humane een belangrijke rol speelt.

foto Sandrine Bostyn

Website

Website Sandrine Bostyn

Heeft ook uw bedrijf nood aan een nieuwe positionering. Kan u assistentie gebruiken bij uw rebranding?

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024