• Uitwerkingen
  Strategie & analyse
  Branding
  Webontwikkeling
  Online marketing
  Marketing Management
 • Jaar
  2022

Starconstruct


Starconstruct is gespecialiseerd in glasgeveloplossingen voor bedrijfs-en openbare gebouwen. De sterktes van Starconstruct zijn complex glasstudiewerk en glasdikteberekeningen. Daarnaast doen zij ook glasopmetingen, glasopleidingen, glasmontages en glasexpertises.

Architecten, glasgevelbouwers, aannemers en studiebureaus kunnen er bij Starconstruct terecht voor al hun architecturale vragen en glasprojecten.

Starconstruct kan bogen op tal van mooie referenties, zowel in binnen-als buitenland, die gebaseerd zijn op hun savoir-faire en ervaring in de glassector.

Starconstruct

Probleemstellling

De prachtrealisaties komen niet voldoende tot hun recht, noch in de website, noch in de andere marketingtools. Dit is grotendeels te wijten aan een gebrek aan tijd, marketingkennis en beperkte marketingmiddelen.

Uitdaging

internationale groei

aanpak verschaling op een gestructureerde manier

Situatie voorheen

Na het uitvoeren van een marketinganalyse werd een analyserapport met een bijbehorend actieplan opgesteld gebaseerd op de pijnpunten. De ganse coördinatie van het voorgesteld actieplan werd ook toevertrouwd aan Marketing Link.

Aanpak

Resultaat na oplevering

Er werd gekozen voor een totale make-over van positionering, logo en huisstijl. Zo werd ook de baseline aangepast, zodat onmiddellijk duidelijk wordt gemaakt waarvoor de dienstverlening van Starconstruct staat.

Restyling logo & baseline

Restyling logo & baseline

Embleem

Marketingtools
Baseline

Kleuren

Kleuren

Uniforme huisstijl vastgelegd in een huisstijlgids

Huisstijlgids

Fotografie

Voor de fotografie wordt gekozen voor heldere architecturale beelden die het glas op een duidelijke manier in beeld brengen. De voorkeur gaat naar beelden waar mensen in beeld zijn. Hierdoor komt het glas tot leven. Mooie details geven het maatwerk van Starconstruct op een stijlvolle en architecturale wijze weer.

Fotografie

Website

website

Heeft ook uw bedrijf nood aan een nieuwe positionering. Kan u assistentie gebruiken bij uw rebranding?

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024