De marketingbegeleiding verloopt op een vlotte en gestructureerde manier. Françoise heeft een uitstekende vakkennis en houdt steeds de vinger aan de pols bij alle betrokken partijen. Hierdoor worden er altijd stappen vooruit gemaakt om de marketing doelstellingen te bereiken.

Voor een nieuw project zal ik haar heel zeker opnieuw inschakelen !

Joris de Bock

Joris de Bock

Zaakvoerder Starconstruct

https://www.starconstruct.be

Ik koos marketing link onder tijdsdruk, maar had totaal geen idee van het hoge niveau van professionalisme van aanpak. Dit was een zeer aangename verrassing.

TOP is het beste woord voor haar dienstverlening, maar ook professioneel , vlot,  to the point en efficiënt.

Een aanrader voor wie geen eigen marketeer inhouse heeft !

Ludwig Deryckere

Ludwig Deryckere

Zaakvoerder Freezfree

https://www.freezfree.be/nl

De aanpak  van Françoise kan ik omschrijven als no nonsense. De volledige communicatie,  schriftelijk en verbaal is super vlot verlopen. Zowel de vakkennis als de toegevoegde waarde van Marketing Link zijn uitstekend en zijn zeker een aanrader voor bedrijven die marketing assistentie kunnen gebruiken.

Die was mijn eerste opdracht en zal Marketing Link zeker opnieuw inschakelen voor een nieuw project !

Koen De Wilde

Koen De Wilde

Zaakvoerder Falconavo

https://falconavo.be

Françoise verdiept zich eerst ter dege in het bedrijf: geschiedenis, cultuur, medewerkers, producten, positionering, concurrentie analyse, etc… waarna ze, in een directe aanpak en stijl, haar analyse en actieplan presenteert. Ze volgt voor ons ook het actieplan op, zodat we zeker zijn dat de originele doelen, timings en budgetten bewaakt worden.

Professioneel, flexibel en mee-denkend zijn zeker eigenschappen van Marketing Link.

Francoise werkt heel professioneel. Ze werkt ook heel snel en grondig. Dat blijkt zeker uit de analyse die ze voor ons bedrijf opstelde. Bovendien weet Françoise wat en waar ze naartoe wil. Dit is heel belangrijk voor ons bedrijf.

Leen Van Wambeke

Leen Van Wambeke

Bestuurder Garage Van Dorpe

http://vandorpe.toyotanet.be/

Duidelijke briefings, gerichte instructies en een overzichtelijke planning… Het is een luxe om te kunnen werken met een gestructureerde externe marketeer als Marketing Link.

De helikoptervisie, no-nonsense aanpak en doelgerichtheid van Françoise zijn een echte aanrader voor ondernemers die meer uit hun marketing willen halen en daarbij tijd, kosten en kopzorgen willen besparen.

Ilse Meeus

Ilse Meeus

SEO Copywriter

https://www.andersgeschreven.be