De marketingbegeleiding verloopt op een vlotte en gestructureerde manier. Françoise heeft een uitstekende vakkennis en houdt steeds de vinger aan de pols bij alle betrokken partijen. Hierdoor worden er altijd stappen vooruit gemaakt om de marketing doelstellingen te bereiken.

Voor een nieuw project zal ik haar heel zeker opnieuw inschakelen !

Joris de Bock

Joris de Bock

Zaakvoerder Starconstruct

https://www.starconstruct.be

Françoise is een gepassioneerde marketing lady die zich vereenzelvigd met haar klanten. Ze is de ideale sparringpartner om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen op het gebied van marketing. Ik kijk al uit naar de toekomstige projecten.

Hendrik Martens

Hendrik Martens

Co-founder Talo

https://marketingvoorvastgoed.be

De marketinganalyse van Marketing Link is heel duidelijk met goede feedback en voorstellen. Bij eventuele problemen wordt gemakkelijk een oplossing gevonden.

Zowel de aanpak als de communicatie verlopen gestructureerd. Voor de marketingbegeleiding zullen wij Marketing Link zeker inschakelen.

Antonie Boddou

Antonie Boddou

Zaakvoerder Ayuryoga

https://www.ayuryoga.be

Francoise werkt heel professioneel. Ze werkt ook heel snel en grondig. Dat blijkt zeker uit de analyse die ze voor ons bedrijf opstelde. Bovendien weet Françoise wat en waar ze naartoe wil. Dit is heel belangrijk voor ons bedrijf.

Leen Van Wambeke

Leen Van Wambeke

Bestuurder Garage Van Dorpe

http://vandorpe.toyotanet.be/

Françoise verdiept zich eerst ter dege in het bedrijf: geschiedenis, cultuur, medewerkers, producten, positionering, concurrentie analyse, etc… waarna ze, in een directe aanpak en stijl, haar analyse en actieplan presenteert. Ze volgt voor ons ook het actieplan op, zodat we zeker zijn dat de originele doelen, timings en budgetten bewaakt worden.

Professioneel, flexibel en mee-denkend zijn zeker eigenschappen van Marketing Link.

Francoise kent haar vak, is zeer direct in haar communicatie en steekt tijd in het maken van een analyse alvorens met verbetervoorstellen te komen. Doorheen het proces communiceert zij heel duidelijk.

Je weet wat je mag verwachten en zij vult die verwachting steeds in (je moet haar niet najagen om de feedback te ontvangen die ze beloofde te sturen).

David Van Malcot

David Van Malcot

Co-Owner Insure4you

https://www.insure4you.be