Françoise verdiept zich eerst ter dege in het bedrijf: geschiedenis, cultuur, medewerkers, producten, positionering, concurrentie analyse, etc… waarna ze, in een directe aanpak en stijl, haar analyse en actieplan presenteert. Ze volgt voor ons ook het actieplan op, zodat we zeker zijn dat de originele doelen, timings en budgetten bewaakt worden.

Professioneel, flexibel en mee-denkend zijn zeker eigenschappen van Marketinglink.

Duidelijke briefings, gerichte instructies en een overzichtelijke planning… Het is een luxe om te kunnen werken met een gestructureerde externe marketeer als Marketing Link.

De helikoptervisie, no-nonsense aanpak en doelgerichtheid van Françoise zijn een echte aanrader voor ondernemers die meer uit hun marketing willen halen en daarbij tijd, kosten en kopzorgen willen besparen.

Ilse Meeus

Ilse Meeus

SEO Copywriter

https://www.andersgeschreven.be

Een zeer efficiënte en correcte aanpak.

Heel tevreden over de werking met zeer duidelijke begeleiding !

Bart D’Hondt

Bart D’Hondt

Zaakvoerder Vloeren D’hondt

https://www.vloerendhondt.be/

Francoise werkt heel professioneel. Ze werkt ook heel snel en grondig. Dat blijkt zeker uit de analyse die ze voor ons bedrijf opstelde. Bovendien weet Françoise wat en waar ze naartoe wil. Dit is heel belangrijk voor ons bedrijf.

Leen Van Wambeke

Leen Van Wambeke

Bestuurder Garage Van Dorpe

http://vandorpe.toyotanet.be/

Als externe marketeer is Marketing Link dé ideale partner voor een KMO om de marketing strategie mee te helpen bepalen en te begeleiden bij de uitvoering.

Isabel De Clercq

Isabel De Clercq

Zaakvoerster De Clercq-Bourdeaud'hui

https://www.dcbb.be/

De dienstverlening van Marketing Link kan ik als volgt omschrijven : professioneel, zeer degelijk onderbouwd, persoonlijk en betrokken.

Sabine Schowanek

Sabine Schowanek

Zaakvoerster 't Verstand Van Leven

https://www.verstandvanleven.be