De marketinganalyse van Marketing Link is heel duidelijk met goede feedback en voorstellen. Bij eventuele problemen wordt gemakkelijk een oplossing gevonden.

Zowel de aanpak als de communicatie verlopen gestructureerd. Goede totaaloplossing voor elk bedrijf op het vlak van marketing. Goede marketingbegeleiding bij het aanmaken van een nieuwe huisstijl (rebranding), opvolging van de sociale media of om het klantenbestand te verhogen.

Antonie Boddou

Antonie Boddou

Zaakvoerder Ayuryoga

https://www.ayuryoga.be

Ik ben super tevreden over de marketingbegeleiding van Marketing Link. Françoise begeleidt ons bedrijf, met resultaat, in de wereld van (online) marketing, die vandaag een absolute must is.
De ideale oplossing voor bedrijven die geen eigen marketeer hebben. Françoise denkt mee met ons, is een luisterend oor en geeft doeltreffende oplossingen.

Erwin Van Dijcke

Erwin Van Dijcke

Zaakvoerder VD Gereedschappen

https://www.vdgereedschappen.be

Ik koos marketing link onder tijdsdruk, maar had totaal geen idee van het hoge niveau van professionalisme van aanpak. Dit was een zeer aangename verrassing.

TOP is het beste woord voor haar dienstverlening, maar ook professioneel , vlot,  to the point en efficiënt.

Een aanrader voor wie geen eigen marketeer inhouse heeft !

Ludwig Deryckere

Ludwig Deryckere

Zaakvoerder Freezfree

https://www.freezfree.be/nl

De vakkennis en de toegevoegde waarde van Marketing Link zijn zeker een toegevoegde waarde. De  aanpak en de communicatie, zowel schriftelijk als verbaal, verliepen gestructureerd en zeer vlot. Het advies en de adviesbegeleiding voldeed perfect aan mijn verwachtingen en kan ik als uitstekend omschrijven. Voor een nieuw project zal ik Marketing Link zeker opnieuw inschakelen.

Sandrine Bostyn

Sandrine Bostyn

Zaakvoerder Sandrine Bostyn, business coach

https://sandrinebostyn.be

Françoise verdiept zich eerst ter dege in het bedrijf: geschiedenis, cultuur, medewerkers, producten, positionering, concurrentie analyse, etc… waarna ze, in een directe aanpak en stijl, haar analyse en actieplan presenteert. Ze volgt voor ons ook het actieplan op, zodat we zeker zijn dat de originele doelen, timings en budgetten bewaakt worden.

Professioneel, flexibel en mee-denkend zijn zeker eigenschappen van Marketing Link.

Francoise kent haar vak, is zeer direct in haar communicatie en steekt tijd in het maken van een analyse alvorens met verbetervoorstellen te komen. Doorheen het proces communiceert zij heel duidelijk.

Je weet wat je mag verwachten en zij vult die verwachting steeds in (je moet haar niet najagen om de feedback te ontvangen die ze beloofde te sturen).

David Van Malcot

David Van Malcot

Co-Owner Insure4you

https://www.insure4you.be

De laatste marketingtip over Google Mijn Bedrijf al gelezen?

Interesse in meer marketingtips ?


Schrijf u meteen in en ontvang het marketingnieuws in uw mailbox.

Powered by WordPress Popup