Contact

Klaar om uw marketing plannen daadwerkelijk te realiseren?

Marketing Link contacteren kan succesvolle gevolgen hebben

Heeft u al wat ideeën verzameld om uw offline en online zichtbaarheid te vergroten, kan u nog wat inspiratie gebruiken of bent u vooral op zoek naar een partner die al die ideeën voor u realiseert? Dan bent u bij Marketing Link aan het juiste adres! 
Klaar voor actie? Contacteer mij en ik kom met plezier bij u langs om uw plannen, mijn aanpak en mijn meerwaarde die ik als missing link kan realiseren gratis en geheel vrijblijvend aan u voor te stellen. Misschien word ik wel uw ‘missing link’.

Tot binnenkort?

Françoise

contactInfo

Marketing Link 

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

FAQ

Top 5 meest gestelde vragen

Marketing Link is een klein marketingbureau in Ronse waarvan Françoise Cornette zaakvoerster is.  Met meer dan 25 jaar relevante werkervaring en permanente bijscholingen die haar kennisniveau hoog houden,  weet Françoise waarover ze spreekt.

Bovendien wordt Françoise omringd door een netwerk van gespecialiseerde marketing experten (grafisch ontwerpers, webdesigners, SEO en SEA specialisten, copywriters, fotografen, enz…) die bij elk project proactief bijkomende adviezen formuleren.

Hoe ver de kennis reikt kan u persoonlijk aftoetsen tijdens een persoonlijke kennismaking. Of werpt u liever een blik op enkele van haar publicaties? In de white papers en blog artikelen ontdekt u meteen welke marketing topics ze in het bijzonder volgt.

Vooral kmo’s doen beroep op freelance marketing adviseur Marketing Link.

Kleine kmo’s kiezen vooral voor totaaloplossingen waarbij marketing advies en begeleiding gecombineerd worden. Middelgrote ondernemingen schakelen Marketing Link vooral in voor deelopdrachten op afroep, maar ook het omgekeerde is perfect mogelijk.

Freelance marketeer Françoise Cornette heeft ervaring opgedaan in vast dienstverband én als freelance marketeer bij bedrijven van verschillende grootordes. Ze kan zich bijgevolg perfect inleven in de noden en verwachtingen van elk type bedrijf. Marketing Link volgt bovendien de trends en evoluties van verschillende marketing subdomeinen op de voet, wat een multidisciplinaire kijk verzekert. De diensten worden verder flexibel, modulair en steeds op maat geleverd.

Alles wat met marketing te maken heeft, kan u aan Marketing Link vertrouwen. Maar wat verstaat men onder marketing ?

Voor Marketing Link is marketing eerst ‘denken’ en dan ‘doen’. Om een opdracht professioneel aan te pakken, start Marketing Link altijd met een marketinganalyse. Dit is noodzakelijk om voeling te krijgen met het bedrijf en om er zeker van te zijn dat de functionering en de doelstellingen van het bedrijf goed begrepen zijn. Aan de hand van de analyse worden vaak pijnpunten gedetecteerd. Heel vaak is de strategie niet meer aangepast aan de noden van de kopers van vandaag en moet die bijgestuurd worden.

Marketing Link formuleert waardevolle aanbevelingen om de marketingdoelstellingen (strategie) te bereiken en vult die aan met suggesties voor de optimalisatie van de huidige marketinginspanningen. Zowel met offline als met online marketing heeft Marketing Link de nodige ervaring.

Een multidisciplinaire expertise dus, maar wel een met een permanente focus op het geheel. Elke eenmalige of recurrente deelopdracht wordt daarom afgetoetst aan de globale marketing strategie, doelstellingen en huisstijl.


Conceptueel marketing advies

- huidige branding en merkperceptie evalueren
- diepgaande en onpartijdige marketing analyse
- volledig nieuwe marketing strategie uitdenken
- …

Specifiek marketing advies

- brainstormsessies en uitwerken offerte briefings
- opstellen draaiboek, planningen en to do lijsten
- kostprijsberekening en optimalisatie suggesties
- …

Freelance marketing begeleiding omvat vooral coördinatie en supervisie. U kan Marketing Link gerust omschrijven als de dirigent die een orkest aanstuurt. Van het uitwerken van een gebalanceerd muzikale programma, tot en met het aansturen en begeesteren van de verschillende orkestleden, het zijn allemaal taken voor de superviserende dirigent. Het succes van het optreden hangt trouwens toch in grote mate af van duidelijke partituren, precieze timing en het aanstekelijke enthousiasme van de dirigent zelf?

Marketing Link beschikt over een breed netwerk aan gespecialiseerde marketing professionals met elk hun eigen expertise. Die worden ingezet voor verschillende deelopdrachten en vervolgens door 1 enkel aanspreekpunt aangestuurd. Die gecentraliseerde coördinatie maakt kostenoptimalisatie, ontzorging en tijdswinst mogelijk.

Kortom, Marketing Link is niet de freelance marketeer die alle taken zelf gaat uitvoeren, wel de marketeer die de juiste professionals samen brengt, coördineert en enthousiasmeert voor uw project. De volledige projectcoördinatie en alles wat daarbij komt kijken, kan u aan Marketing Link overlaten, wat u ongetwijfeld kosten, tijd en zorgen bespaart.

Marketing Link is geregistreerd bij het Vlaams Gewest voor de steunmaatregel KMO-portefeuille en dit voor de pijler Advies. Het erkenningsnummer is DV.A220041.
Dit betekent dat u een senior marketeer met ervaring kan inschakelen aan de prijs van een junior marketeer. Mooi meegenomen, niet ?

Heb jij vragen over jouw marketingstrategie?

Wil je je ideeën eens aftoetsen met een expert? Stuur een mailtje naar Françoise Cornette en vermeld de code ‘marketingadvies’. Je krijgt dan 30 minuten gratis marketingadvies cadeau!

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024