Getuigenissen

Door de professionele aanpak van Françoise ben ik tot het besef gekomen dat mijn eigen overtuiging niet de optimale was, raar om zeggen maar ik was ervan overtuigd goed bezig te zijn echter was niets minder waar. Na een beknopte marketinganalyse en door bepaalde vragen te beantwoorden van Marketing Link kwam ik tot het besef dat mijn manier van denken niet de meest optimale was waardoor mijn bedrijf blijft hangen.
Met het actieplan van Marketing Link hopen we resultaatgericht te kunnen werken en alles meer gestroomlijnder te laten verlopen waardoor ik me zal kunnen focussen op hetgeen echt belangrijk is. 

Robbie Van Kerkhove

Zaakvoerder RVK Real Estate

Françoise van Marketing Link biedt topkwaliteit in haar vak, is zéér gepassioneerd in wat ze doet en kent haar vak! Zéér goede begeleiding bij de opstart van de zaak. Ze voelt je als ondernemer meteen aan en ziet waar je naartoe wil met je bedrijf. Ze heeft de marketingtools onder de knie en ondersteunt je in alle facetten. In deze razendsnelle evoluerende wereld van (sociale)marketing weet ze je enorm te ondersteunen. Een echte aanrader om met Marketing Link samen te werken.
Dank Françoise voor je vakkennis, gedrevenheid bij mijn opstart en je biedt een superservice !

Karoline Maheur

Bestuurder Vastgoed Karoline

Ruim anderhalf jaar geleden namen wij Françoise van Marketing Link onder de arm voor een volledige rebranding. Na een grondige analyse van onze organisatie, huisstijl, concullega’s maakte zij een uitgewerkt marketing actieplan op.  Een perfecte coördinatie en ontzorging voor ons, zodat wij ons verder op onze eigen kerntaak konden focussen. Ook na de lancering van onze rebranding blijft zij ons verder ondersteunen met raad en daad voor onze marketing. Door haar gedreven, professionele en kordate manier van werken blijf je steeds op de hoogte van elke stap in de transitie.
Een echter aanrader !

Bart Vancoppenolle

Zaakvoerder Aficor

De aanpak van Marketing Link kan ik als volgt omschrijven:

  • no nonsense
  • vlotte communicatie (zowel schriftelijk als verbaal)
  • uitstekende toegevoegde waarde

Kortom, de dienstverlening van Marketing Link is waardevol en ontlast een  KMO van tijdrovende marketinginspanningen.

Thibaut De Veyt

Bestuurder BIOSYNERGY

Dat het heel zinvol is om je als kleine zelfstandige te laten begeleiden door een marketeer hebben we zelf mogen ondervinden. Bedankt, Françoise, voor uw professioneel advies en om ons online en via sociale media goed voor de dag te laten komen!

Margaux & Claudine

Theesommeliers

Marketing Link helpt ons onze eigen weg vinden in de jungle die marketing, vooral in de sociale media, vandaag is. Daarbij wordt ook ons eigen gedrag in die jungle kritisch bekeken en een verbeter-aanpak gegeven.

Walter Linseele

Zaakvoerder Mimer

Françoise verdiept zich eerst ter dege in het bedrijf: geschiedenis, cultuur, medewerkers, producten, positionering, concurrentie analyse, etc… waarna ze, in een directe aanpak en stijl, haar analyse en actieplan presenteert. Ze volgt voor ons ook het actieplan op, zodat we zeker zijn dat de originele doelen, timings en budgetten bewaakt worden.

Professioneel, flexibel en mee-denkend zijn zeker eigenschappen van Marketing Link.

Willem De Vos

CEO Campine

We appreciëren de directe aanpak van Françoise ten zeerste. Ze zorgt er ook voor dat we periodiek de nodige aandacht hebben voor onze marketingactiviteiten, steeds met het nodige oog voor detail.

De marketingbegeleiding is efficiënt, verloopt gestructureerd en voldoet aan onze verwachtingen. Een aanrader!

Joris de Bock

Zaakvoerder Starconstruct

De marketinganalyse van Marketing Link is heel duidelijk met goede feedback en voorstellen. Bij eventuele problemen wordt gemakkelijk een oplossing gevonden.

Zowel de aanpak als de communicatie verlopen gestructureerd. Goede totaaloplossing voor elk bedrijf op het vlak van marketing. Goede marketingbegeleiding bij het aanmaken van een nieuwe huisstijl (rebranding), opvolging van de sociale media of om het klantenbestand te verhogen.

Antonie Boddou

Zaakvoerder Ayuryoga

Ik ben super tevreden over de marketingbegeleiding van Marketing Link. Françoise begeleidt ons bedrijf, met resultaat, in de wereld van (online) marketing, die vandaag een absolute must is.
De ideale oplossing voor bedrijven die geen eigen marketeer hebben. Françoise denkt mee met ons, is een luisterend oor en geeft doeltreffende oplossingen.

Erwin van Dijcke

Zaakvoerder VD Gereedschappen

Ik koos marketing link onder tijdsdruk, maar had totaal geen idee van het hoge niveau van professionalisme van aanpak. Dit was een zeer aangename verrassing.

TOP is het beste woord voor haar dienstverlening, maar ook professioneel , vlot,  to the point en efficiënt.

Een aanrader voor wie geen eigen marketeer inhouse heeft !

Ludwig Deryckere

Zaakvoerder Freezfree

De vakkennis en de toegevoegde waarde van Marketing Link zijn zeker een toegevoegde waarde. De  aanpak en de communicatie, zowel schriftelijk als verbaal, verliepen gestructureerd en zeer vlot. Het advies en de adviesbegeleiding voldeed perfect aan mijn verwachtingen en kan ik als uitstekend omschrijven. Voor een nieuw project zal ik Marketing Link zeker opnieuw inschakelen.

Sandrine Bostyn

Zaakvoerder Sandrine Bostyn, business coach

Francoise kent haar vak, is zeer direct in haar communicatie en steekt tijd in het maken van een analyse alvorens met verbetervoorstellen te komen. Doorheen het proces communiceert zij heel duidelijk.

Je weet wat je mag verwachten en zij vult die verwachting steeds in (je moet haar niet najagen om de feedback te ontvangen die ze beloofde te sturen).

David Van Malcot

Co-Owner Insure4you

Duidelijke briefings, gerichte instructies en een overzichtelijke planning… Het is een luxe om te kunnen werken met een gestructureerde externe marketeer als Marketing Link.

De helikoptervisie, no-nonsense aanpak en doelgerichtheid van Françoise zijn een echte aanrader voor ondernemers die meer uit hun marketing willen halen en daarbij tijd, kosten en kopzorgen willen besparen.

Ilse Meeus

SEO Copywriter

De aanpak  van Françoise kan ik omschrijven als no nonsense. De volledige communicatie,  schriftelijk en verbaal is super vlot verlopen. Zowel de vakkennis als de toegevoegde waarde van Marketing Link zijn uitstekend en zijn zeker een aanrader voor bedrijven die marketing assistentie kunnen gebruiken.

Die was mijn eerste opdracht en zal Marketing Link zeker opnieuw inschakelen voor een nieuw project !

Koen De Wilde

Zaakvoerder Falconavo

Françoise is een gepassioneerde marketing lady die zich vereenzelvigd met haar klanten. Ze is de ideale sparringpartner om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen op het gebied van marketing. Ik kijk al uit naar de toekomstige projecten.

Hendrik Martens

Co-founder Talo

Als externe marketeer is Marketing Link dé ideale partner voor een KMO om de marketing strategie mee te helpen bepalen en te begeleiden bij de uitvoering.

Isabel De Clercq

Zaakvoerster De Clercq-Bourdeaud'hui

Francoise weet wat ze wil en waar ze naartoe wil. Ze denkt mee met ons bedrijf en dit is heel belangrijk voor ons.

Leen Van Wambeke

Bestuurder Garage Van Dorpe

Een zeer efficiënte en correcte aanpak !
Heel tevreden over de werking en zeer duidelijke begeleiding !

Bart D’Hondt

Zaakvoerder Vloeren D’hondt

De dienstverlening van Marketing Link kan ik als volgt omschrijven : professioneel, zeer degelijk onderbouwd, persoonlijk en betrokken.

Sabine Schowanek

Zaakvoerster 't Verstand Van Leven

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024