Over marketing link

Marketing Link, een online marketing bureau dat met u meedenkt

Ondernemen is teamwork

Het aantal mensen dat vandaag online opzoekingen doet, neemt met de dag toe. Een online zichtbaarheid is dan ook een absolute must. Vandaag is het meer dan ooit belangrijk u te omringen door specialisten. U beschikt over heel wat specifieke vakkennis en u doet ongetwijfeld een beroep op externe adviseurs zoals een boekhouder, een advocaat, een sociaal secretariaat,… om u bij uw beleidsvoering te adviseren. Doet u ook al beroep op een extern onafhankelijk online marketing bureau?

The missing link

Online marketing is veelomvattend en vraagt veel expertises zoals branding, website, sociale media, ranking in zoekmachines, email marketing, SEO en SEA , online advertenties,… Welk bedrijf heeft al deze expertises in huis ? 

Online marketing bureau Marketing Link, werkt met verschillende gespecialiseerde externe partners om de beste marketingtactieken te implementeren om uw bedrijf online te laten groeien. Dit gebeurt altijd eerst volgens een vaste werkwijze.

Voor grote én kleine bedrijven

Marketing Link heeft meer dan 30 jaar ervaring op zak en werkte eerst lange tijd in vast dienstverband en vandaag op zelfstandige basis voor kleine en grote bedrijven van kmo’s tot multinationals. Daardoor kan Marketing Link zich perfect inleven in de gebruiken en behoeftes van elk type bedrijf.

Door de jaren heen heeft Marketing Link het marketinglandschap zien veranderen van offline naar online marketing, waardoor een specialisatie in online marketing onvermijdelijk was.

Waarom een online marketing bureau inhuren?

1

volledig onafhankelijk, eerlijk en onpartijdig advies

2

1 aanspreekpunt met een breed netwerk van freelancers 

3

(ver)duidelijke(nde) taal en transparante afspraken

4

flexibele service op projectbasis of op lange termijn

5

resultaatgerichte aanpak waarbij ROI centraal staat

6

multidisciplinaire marketing expertise bij 1 partner

7

budgetvriendelijk alternatief voor vaste aanwerving

8

vertrouwenspersoon en discrete onderhandelingen

9

proactieve stijl van een partner die met u meedenkt

10

sterke commerciële vaardigheden voor de beste deal

Hoe interessant is een online marketing bureau voor u ?

Even vrijblijvend kennismaken om te ontdekken wat Marketing Link voor uw online marketingstrategie kan betekenen ? U heeft niets te verliezen en heel wat te winnen! 

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024