Over marketing link

Marketing Link is een partner van Go Forest

Marketing Link plant bomen met Go Forest

Tijdens de Warmste week heeft Marketing Link beslist om geen traditionele eindejaarsgeschenken te geven aan haar klanten,  maar te kiezen voor de  ‘Warmste boom’ campagne van Go Forest. Marketing Link wil haar boompje bijdragen voor een groenere toekomst en daarom iets groen teruggeven aan haar klanten door 3 bomen te planten per klant.

 

Bomen zijn de longen van de aarde. Ze nemen CO2 op, produceren zuurstof en dragen bij aan de algemene gezondheid van mens en dier. Daarom ben ik een partnership met Go Forest aangegaan. Samen met hen ga ik mangrovebomen laten planten in Madagascar. De redenen voor deze keuze worden verder toegelicht.

Marketing Link en MVO

Op mijn eigen manier mee wil ik helpen om een duurzamere wereld te bevorderen. Hoewel mij individuele inspanningen bescheiden lijken, geloof ik sterk dat gezamenlijke kleine bijdragen een aanzienlijke impact kunnen hebben. Mijn vrienden weten dat ik een fervent  natuur-en dierenliefhebber ben. Dagelijks ga ik wandelen, meestal in het bos, met mijn kantoormaatje Viper. Het bos is mijn favoriete plek waar ik energie en inspiratie put uit de bomen. De natuur is voor mij dan ook het mooist bij zonsop- of ondergang want er zijn dan ook de meeste dieren te spotten.

 

Hoe gaat Marketing Link om met MVO?

De klimaatproblematiek laat mij niet onverschillig. Daarom neem ik bewuste stappen om mijn impact te verminderen. Ik kies er bijvoorbeeld voor om zoveel mogelijk gebruik te maken van een electrische fiets of wagen die opgeladen worden met groene stroom. Bovendien is mijn kantoor vrijwel volledig gedigitaliseerd, waardoor weinig tot geen papier wordt gebruikt.

Om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) te ondersteunen, richt ik me ook op het planten van bomen. Deze doelen zijn gericht op het verbeteren van diverse aspecten van het menselijk leven en het behoud van onze planeet.

‘‘
Laten we samen een groenere toekomst planten. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze toekomstige generaties.
Françoise Cornette

Waarom Madagascar ?

Madagascar is het op drie na grootste eiland ter wereld dat zich afsplitste van het Afrikaanse continent. Het ligt ten oosten van het vasteland van Afrika en is één van de bijzonderste landen op het gebied van biodiversiteit met een buitengewone fauna en flora.

Impact dashbord

De voortgang van mijn project kunnen jullie regelmatig volgen via mijn dashbord dat Go-Forest ontwikkeld heeft. Hier kan je updates zien over de aanplanting van de Marketing Link mangrovebomen. Ik houd jullie zeker op de hoogte van zodra de bomen geplant worden en de evolutie van mijn project. Neem alvast een kijkje.

Je bedrijf laten groeien?

Laat ons even afspreken om te checken welke impact Marketing Link op je bedrijf kan hebben.

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024