Marketinglink

Expertise

Uw marketing strategie laten analyseren kan verrassende gevolgen hebben

Een marketing analyse loont

De meeste ondernemers hebben een marketing plan gemaakt bij de opstart van hun bedrijf. Een globale visie op marketingstrategie is nu eenmaal een significant onderdeel van het business plan. Naarmate het bedrijf groeit, wijkt men echter automatisch meer en meer van het originele plan af. Logisch, onvermijdelijk en zelfs een goede zaak... 

Alleen mag u zeker niet vergeten om een tussentijdse marketing analyse te voorzien om uw marketingcommunicatieplan tijdig bij te sturen. Hoe zorgt u er anders voor dat uw marketingstrategie afgestemd blijft op uw doelstellingen en op de digitale transformatie die wij vandaag meemaken? 

Worstelt u ook met de digitale versnelling?

Een onderzoek van VOKA bij 700 Vlaamse ondernemingen toont aan dat KMO’s onvoldoende mee zijn met de digitale bedrijfstransformatie en dat bijna 7 op de 10 ondernemingen nog geen concreet actieplan heeft voor de digitale verandering. 
Bron  : https://www.voka.be/nieuws/vlaamse-ondernemingen-worstelen-met-digitale-versnelling?

Waar het schoentje wringt

Drukbezette ondernemers hebben vaak wél een duidelijk beeld van de globale marketingdoelstellingen, maar niet hoe die vandaag concreet moeten worden ingevuld in de praktijk.

Bedrijven zijn onvoldoende mee met de digitale omslag, hoewel is aangetoond dat ondernemingen met een digitale strategie doorgaans beter presteren.

De belangrijkste pijnpunten zijn :

geen uitgeschreven digitale strategie
geen aangepaste website aan de digitale (r)evolutie
onvoldoende kennis over de sociale mediakanalen
gebrek aan inhouse expertise over de sociale mediavaardigheden
‘‘
Bedrijven met een digitale strategie zijn weerbaarder, dynamischer en groeien sneller. Al eens overwogen om een klein online marketing bureau in te schakelen?
Françoise Cornette

Nood aan een marketing analyse?

Geen succes zonder plan. Dat is de kerngedachte bij Marketing Link uit Ronse. Daarom start een digitaal actieplan altijd met een grondige marketing analyse van de huidige aanpak en de daarbij horende resultaten. Pas daarna formuleert Françoise Cornette adviezen om een nieuw actieplan op te maken aangepast aan de digitale transformatie. Hoe ver de service reikt? Dat bepaalt u zelf. Kiest u enkel voor een sociale media audit met optimalisatietips of wenst u ook de coördinatie van het dagelijkse sociale media beheer uit te besteden? 

Een marketing analyse interesseert mij

De prijs van een marketing analyse is verwaarloosbaar als u uitrekent hoeveel u nadien bespaart. Zeker als u Marketing Link uit Ronse inschakelt voor marketing advies, want dan bespaart u dankzij de kmo-portefeuille tot 30%!

Ik help graag mee aan jouw uitdaging.

Vraag gratis inspiratiesessie

Blijf op de hoogte!

Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

Blijf op de hoogte!

© Marketinglink 2021