• Uitwerkingen
  Strategie & analyse
  Branding
  Webontwikkeling
  Online marketing
  Marketing Management
 • Jaar
  2023

Vastgoed Karoline


Vastgoed Karoline is een erkend vastgoedkantoor in Ronse. Karoline Maheur is oprichtster van het kantoor. Ze is gepassioneerd door vastgoed en overal op Ardense Vlaamse wegen kom je haar tegen. Karoline is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed. Je kan bij haar terecht voor het volledige verkooptraject van je eigendom van gratis schatting tot ondertekening van de verkoopakte bij de notaris. Ook voor advies van verplichte attesten ben je bij Karoline aan het juiste adres.

Situering

Karoline had jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar in een gerenommeerd immokantoor. Eind 2022 heeft Karoline beslist om haar eigen vastgoedkantoor te starten onder de naam Vastgoed Karoline. Karoline wou een vliegende start van bij het begin en daarom wou ze zich van bij de opstart van haar zaak professioneel laten begeleiden door een marketingbureau. Karoline weet heel goed wat ze wil en de challenge was om haar ideeën heel snel om te zetten in doeltreffende daden.

Aanpak

Eerst werd een marketinganalyse uitgevoerd om samen de doelstellingen, de strategie en de positionering van Vastgoed Karoline te bepalen. Nadien werd een gedetailleerd actieplan opgesteld, startende van een logo en huisstijl, tot het verder uitwerken van de marketingtools die noodzakelijk zijn bij de opstart van haar zaak.
Aangezien Karoline zich wil focussen op haar zaak, werd de supervisie van Marketing Link ingeroepen voor het uitrollen en het opvolgen van het actieplan.

Resultaat

Logo & baseline

Logo & baseline Vastgoed Karoline

Huisstijl

Marketingtools
‘‘

Françoise van Marketing Link biedt topkwaliteit in haar vak, is zéér gepassioneerd in wat ze doet en kent haar vak! Zéér goede begeleiding bij de opstart van de zaak. Ze voelt je als ondernemer meteen aan en ziet waar je naartoe wil met je bedrijf. 

KAROLINE MAHEUR

Verkoopmateriaal

Verkoopmateriaal

Sociale media

Sociale media Vastgoed Karoline

Kan je hulp gebruiken bij de opstart van je zaak ? Wil je net zoals Karoline een vliegende start?

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024