• 15 februari 2021
  • Online marketing

E-mail marketing


E-mailmarketing en digitale nieuwsbrieven versturen is een relatief goedkope, snelle en gerichte vorm van online marketing, maar hoe begint u er best aan?

E-mail marketing in een notendop

E-mail marketing is, zoals de naam reeds doet vermoeden, publiciteit maken via e-mail. Het is een eenvoudige, snelle en betaalbare manier om in contact te blijven met uw doelgroep, uw klanten op de hoogte te houden van acties, evenementen of ander nieuws en om uw bedrijf regelmatig onder de aandacht te brengen.

Een gemiste kans

Het nut van e-mail marketing hoeft weinig betoog. De meeste ondernemers zoals u zijn al jaren overtuigd dat e-mailings en digitale nieuwsbrieven verzenden een interessante marketing tool zijn. Toch blijken vandaag de dag nog heel wat websites niet aangepast om aan efficiënte e-marketing te doen. Ingevoerde e-mailadressen worden niet automatisch opgeslagen, nieuwsbrieven worden nog al te vaak manueel en niet via een professioneel en gecentraliseerd e-mail systeem verzonden en zo meer en zo verder…

Slechts enkele webdesigners zijn op de hoogte van de technische mogelijkheden en koppelingen voor geautomatiseerde e-mail marketing, bedrijfsleiders hebben het te druk en vaak ontbreekt het ook aan interne knowhow en discipline om regelmatig digitale nieuwsbrieven op te stellen en te verzenden, adreslijsten bij te werken,… Er is nog heel wat werk aan de winkel.

Nochtans zijn er heel wat voordelen

1

In het algemeen en zeker in vergelijking met een klassieke postmailing is e-mailmarketing financieel erg interessant, om niet te zeggen spot goedkoop.

2

Een digitale nieuwsbrief verzenden neemt slechts enkele seconden in beslag en u bereikt in 1 keer honderden of zelfs duizenden ontvangers.

3

U kan eender wanneer een nieuwsbrief opstellen en verzenden of zelfs een uitgestelde verzenddatum inplannen.

4

Via buttons en hyperlinks kan u heel eenvoudig meer bezoekers naar uw website lokken

5

De resultaten van uw inspanningen zijn eenvoudig meetbaar.

Klaar om uw e-mail marketing plannen te realiseren ?

U bent helemaal gewonnen voor e-mail marketing en maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen?
Ontdek welke meerwaarde Marketing Link te bieden heeft.

Blijf op de hoogte!
Marketing Link

Ninoofsesteenweg 302
9600 Ronse


Tel: 055/20 83 58
GSM: 0478/50 46 98
Email: francoise@marketinglink.be

BE 0831.680.077

© Marketinglink 2024